Helyszínek:

 

SpongyaBob háza:

 

Mindenki tudja, hogy SpongyaBob egy ananászban lakik a tengerfenéken.Azonban ez nem egy egyszerű ananász, nagyonis kényelmes otthont nyújt SpongyaBobnak és háziállatának Csigusznak.Van benne egy nappali,egy konyha,egy fürdőszoba,egyhálószoba és egy jó nagy és gazdag könyvtár.

Tunyacsáp háza:

Tunyacsáp háza egyben a menedéke is.Műtermében szobrokat is készít és önarckípeket fest magáról.Konyhájában finom ételeket főz.Kényelmes ágyában pedig arról álmodik hogy milyen szép lenne az élet spngyabob nélkűl!

Patrik háza:

Patrik szereti nagyon édes házát, a sziklaházt!Legfőképp azért imádja mert jómeleg , biztonságos és könnyű kitakarítani.Nincsen más bútora csak egy zöld fotel éegy sárgásfejű lámpája és egy tv-je.De Patriknak az a legfontosabb számára hogy 2 házra van legjobb barátja SpongyaBob!

Sandy fája:

 Bikini-fenékben a legérdekesebb hely Sandy fája.Egy hatalmas buborékban lakik egy tölgyfával a közepén.Látogatók csak úgy tudnak benenni ,hogy egy különleges légzsilipet veszenek a fejükre,hoyg ne száradjanak ki.Sandynál ám tél is van, ilyenkor Sandy elmegy téliálmot aludni.

Rozsdás Rákolló:

Rozsdás Rákollo Bikini-fenék legjobb gyorsétterme.Spongyabob a sütőnél dolgozik míg Tunya a pénztárt kezeli.Az elégedett vendégek pedig több tonna herkentyűburgrt felfalnak.

Puff asszony motorcsónak-vezető iskolája:

Spongyabob örömmel jár a Motorcsónak -Vezetői iskolába,Bikini-fenék legjobb  és eggyetlen motorcsónak-vezetői iskoljába, és próbálja megszerezni a jogositványt kissebb nagyobb sikerrel.

Veszélyes Vödör:

A Veszélyes Vödörben úgymond soha sincs vendég,Planktonnak (Hiszen ő vezeti a Veszélyes Vödört) sincs túlsok  alkalmazottja ,csak ő és a számítőgép felesége vezetik az éttermet.És mindig megpróbálja ellopni a herkentyűburger titkos receptjét hogy menjen az étterme.(kissebb nagyobb sikerrel..)

Oldalmenü
Szavazás
Hány éves vagy?
0-10
11-15
16-20
21-30
31+
Naptár