Szereplők:

 

Csigusz: SpongyaBob háziállata Csigusz.Rengeteg örömöt okoz gazdájának a kis okos puhatestű !(Bosszúságok a Fürdés ellen..)Imád SpongyaBobbal fogócskázni,nyávog mint egy macska és elégedetten dorombol,időnként iszik egy-egy korty csigaitókát.

SpongyaBob Kockanadrág: Ő a rajzfilm főszereplője.SpongyaBob a szivacs magábaszívja a vízet és egy ananászban lakik a tenger mélyén Csigusszal, Bikini-fenékben.Mindig vidám,és nagy örömmel vág bele minden mókába.Imád buborékot fújni,herkentyűburgert készíteni,barátaival játszani,medúzáthalászni és megnevettetni az embereket.

Csillag Patrik: Ő SpongyaBob legjobb barátja. Patrik rendkívül odaadó barát.Élete nem egyszerű.Imád a sziklához tapadni,aludni,enni,ám SpongyaBob barátjaként izgalmas kalandokban is részt vesz.

Medúza: Ilyenekre halásznak Spongyabobék, friss medúza zselében reménykedve.

Plankton: Plankton vezeti a Veszélyes Vödör  nevű gyors éttermet,amely a Rozsdás Rákollóval szemben áll.Szeretné ellopni a Herkentyűburger TITKOS receptjét,hogy mindenki az ő éttermébe járjon.Plankton nagyon kicsi, de gonoszsága eléri a 10szeresét is.

Rák úr: Rák úré a Rozsdás Rákolló,amit szígorúan vezet , hogy annyi pénzt keressen,ammennyit lehet.SpongyaBob a tökéletes alkalmazott,akár ha kell nem is kéri el a fizetését.Mielött nem nyitotta meg a Rozsdásrákollót azelött a S.S.Hasmars nevű hajós étteremben dolgozott főszakácsként.Bekeretezte az első dollárt amit keresett.(Egy ideig Puff aszonynak udvarolt)

Sandy Csovi: Szandi Csovi Bikini-Fenék szárazföldi lakója.Texaszból érkezett igen messzire.Egy Légbuboréknak köszönhető igazán jól érzi magát a tengerfenéken.(Kivéve amikor téliálmot alszik.)

Tintás Tunyacsáp:  Hát nem Tunyacsáp a legvidámabb polip a viágon.Gyűlöl dolgozni a Rozsdás Rákollóban.Szeretné ha zajos szomszédai békénhagynák.Imád Klarinétozni,önarcképet festeni és ételeket főzni. 

Larry: Az izompacsirta Rák. Mindig a Gúlagúnában punnyad erősítí magát.

Erőberő és Kobaka:Erőberő és Kobaka Spogyabob kedvenc szuperhősei.Minden gonoszt legyőznek de azomban kalanduk végeért,beiratták magukat a nyugdíjas otthonba.

Puff Asszony: SpongyaBob szívesen jár hozzá Bikini-Fenék legjobb és eggyetlen motorcsónak iskolájába.(Kivételesen SpongyaBob mindig megbukik)

Pearl: Rák úr csak egy valamit szeret jobban a pénznél , serdülő lányát.Pearl is szereti zsugori apját de néha,néha kellemetlen helyzetbe hozza.Imád fiúzni,öltözködni,sminkelni és pomponnal ugrándozni.És kimondottan fürge(Bálna létére.)

Spongyabob szülei: Szülei ritkán látják az ő eggyetlen fiúkat,mert ők Bikini-Fenéktől messze laknak.Ezért SpongyaBob szüleji nagyon megörültek amikor megtudták ,hogy fiúk visszaköltözik hozzzájuk,mert megedték a fonalférgek házát.

Spongyabob Nagyija: SpongyaBob szívesen lát el nagymamájához,mert ő süt neki nagyon finom süteményt.Mesét olvas neki,varázslatos tengeri manókról köt neki pulcsit.Amikor sokan  cukkolják mert a nagymamájától cuppanós puszit kap akko nagyon zavarba jön,pedig igazából szereti a puszikat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oldalmenü
Szavazás
Hány éves vagy?
0-10
11-15
16-20
21-30
31+
Naptár